Sint-Rochus 2022

15 augustus is niet alleen een vrije dag voor de meeste mensen, het is ook dé hoogdag van Aarschot!

We herdenken en vieren elk jaar dat Sint-Rochus, de patroonheilige van de stad Aarschot, onze stad heeft gespaard van de pest. Om dit te herdenken doven we de elektrische verlichting en ontsteken we duizenden kaarsjes. We zouden de fotoclub van Aarschot niet zijn als we hier geen foto’s van zouden gaan maken.

Het is elk jaar dezelfde gezellige warmte, maar toch is het elk jaar net wat anders. Elk jaar roepen we dus al onze leden op om hier beelden van te maken. We proberen altijd met zo veel mogelijk leden te zijn, want Aarschot heeft een uitgebreid grondgebied en vele wijken doen mee. Dit jaar waren we weer met 16 leden. We hebben weer genoten en kijken al uit naar volgend jaar.