Le tombeau de Géant

Het was  natuurlijk weer een eindje rijden van uit Rillaar, maar we hebben toch genoeg leden gevonden die geïnteresseerd waren om in het bosrijkste gebied van België een herfstwandeling te gaan maken. Afspraak was aan de carpool parking van Tielt-Winge om zo samen te rijden tot aan de Tombeau du Géant bij Bouillon.

Van op de parking aan de Tombeau heb je al een mooi zicht en staat de wandeling aangegeven. Heel leuk en als je daarbij nog eens de warmste herfstdag sinds de opmetingen er als bonus bij krijgt, dan zit het helemaal snor. Of toch niet helemaal. Jagers vinden het ook leuk als er geen regen is. Voor de veiligheid was dus de helft van het traject afgesloten. Aan de Moulin du rivage hebben we dan een andere pad moeten inslaan. Dit bleek toch wel wat verder te zijn dan het normale pad, maar een heerlijke wandeling. Je zou het ook eens moeten proberen, maar we kijken nu al uit naar de foto’s.